Fii voluntarul clipei!

Nouă ne plac oamenii È™i manifestările lor, suntem adepÈ›ii bunăvoinÈ›ei din iniÈ›iativă proprie, lipsită de constrângeri. FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa spune: "DA!", voluntariatului È™i totodată este susÈ›inător permanent È™i direct al acestuia, prin programe noi, ample, cu real impact, ce îÈ™i propun să contureze felurite activități de interes public È™i domenii asociate ale acestora.

Voluntariatul, ca È™i alegere personală prezintă atât obligaÈ›ii, cât È™i drepturi, cu È™ansa de a dobândi abilități È™i cunoÈ™tinÈ›e noi, într-un sistem de reguli al fundaÈ›iei noastre, sistem ce permite fiecărui voluntar să aibă propriile obiective, pentru, poate, una dintre cele mai bune etape existente a dezvoltării personale, fără beneficii financiare, existentă în prezent.
Ca È™i voluntar vei învăța cum să îÈ›i promovezi o idee, cum să te implici într-o acÈ›iune din folosul comunității, cum să descoperi noi provocări È™i propriile limite, cum să îÈ›i manageriezi propriile resurse astfel încât să le porÈ›i împarÈ›i cu alÈ›ii care au nevoie în egală măsură de ele, ca în final să înveÈ›i cum să dăruieÈ™ti nelimitat.

Ca È™i voluntar vei avea posibilitatea să te implici în programele FundaÈ›iei PreÈ›uieÈ™te Clipa, programe ce au că scop:

activități școlare ce oferă copiilor, posiblitatea de a se dezvoltă armonios pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional, social și comportamental, prin alegerea unui stil de viață optim;

• activități extracurriculare ce vin în completarea programelor È™colare;

• participări directe la campanii, evenimente, workshopuri, târguri de profil;

• activități ce presupun obÈ›inerea de fonduri pentru fundaÈ›ie - fundraising, cu organizare directă de evenimente, târguri, campanii de strângere de fonduri;

• împărÈ›irea de flyere, pliante sau alte suporturi media, ce susÈ›in dezvoltare È™i promovarea acÈ›iunilor fundaÈ›iei.

Noi vrem ca tu, ca È™i voluntar, să înÈ›elegi că ai suportul nostru total, cu posibilitate nelimitată de a te dezvolta personal, într-un mediu liber, suport ce vine către tine fiindcă tu deja preÈ›uieÈ™ti clipa sau vrei să înveÈ›i s-o preÈ›uieÈ™ti alături de noi.

Echipa FundaÈ›iei PreÈ›uieÈ™te Clipa aÈ™teaptă înscrierea ta ca È™i voluntar pe adresa de e-mail: office@fundatiapretuiesteclipa.ro alături de un CV, iar noi te vom contacta.

Fii voluntarul clipei!

Fii voluntar al Fundației Prețuiește Clipa!