GALA ART OUT 2016

FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Cllipa este pentru al treilea an consecutiv partener È™i sponsorla unul dintre cele mai interesante È™i de impact evenimente pe scenă artistică È™i culturală românească: GALA ART OUT . In acest an intampinam grandiosul eveniment cu surprize dulci din partea noilor nostri parteneri de la Camera de Zi

Gala Art Out 2016 - One world, many cultures

Sâmbătă, 18 martie 2016, ora 17.00 se deschide Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al începutului de an, dedicat dialogului multicultural. Evenimentul, aflat la a III-a ediÈ›ie, va fi găzduit de către Universitatea BucureÈ™ti È™i va avea loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept.

La ceas aniversar, Art Out invită publicul la Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor faÈ›ete ale multiculturalismului. La eveniment vor lua parte reprezentanÈ›i ai instituÈ›iilor publice È™i ai mediului de afaceri, membri ai societății civile, dar È™i o serie de artiÈ™ti, arhitecÈ›i, designeri, jurnaliÈ™ti, profesori, studenti È™i elevi.

Aici puteti vizualiza teaserul evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=kvsjGNObsvU.

Mai multe detalii despre eveniment găsiÈ›i pe www.gala.artout.ro, iar pentru a primi o invitaÈ›ie gratuită la eveniment, completaÈ›i formularul de înscriere: http://www.gala.artout.ro/Gala2016.html!

Publicul este aÈ™teptat pe 19 martie 2016 începând cu ora 17.00 la o sesiune foto È™i pentru networking cu echipa Art Out È™i un mini-recital de harpă al Școlii de muzică È™i Arte nr. 1 din BucureÈ™ti, urmând ca programul artistic să înceapă la ora 18.00.

Publicul va fi introdus intr-un univers aparte, în cadrul unui spectacol prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din BucureÈ™ti. Light Quartet va deschide seara în acorduri de vioară, violă È™i violoncel. Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă È™i speaker invitat în cadrul evenimentului, va susÈ›ine o prezentare bazată pe experienÈ›a sa profesională È™i personală, urmată de o sesiune de intrebări È™i răspunsuri. Apoi, publicul va putea afla aspecte inedite din povestea Art Out È™i Teen Art Out. Niko Bello va interpreta compoziÈ›ii muzicale albaneze, iar actori ai Teatrului Evreiesc de Stat vor încânta publicul cu momente din spectacolul "De la Caragiale la Shalom Alehem". Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, va realiza o prezentare de modă de excepÈ›ie. Alina PelmuÈ™ È™i Dima Tirsîna vor susÈ›ine momente de tango argentinian. Evenimentul se va închide cu un concert susÈ›inut de trupa We Singing Colors.

InvitaÈ›ii vor putea participa la o tombolă cu premii creative, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking È™i fotografii È™i cu un cocktail.

Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu ÅŸi restaurare. Fondată în ianuarie 2011, revista a evoluat prin colaborări cu specialiÈ™ti din È›ară È™i din străinătate, devenind una din revistele de primă importanță la nivel naÈ›ional. În februarie 2016, Art Out a împlinit 5 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei È™i culturii româneÈ™ti, fiind un promotor È™i organizator de evenimente cultural-artistice remarcabile.

Teen Art Out este o miÈ™care a tinerilor, o revistă ce vrea să redea societatea, să educe, să dezvolte. "Ne plac multe lucruri, ne interesează o mulÈ›ime de domenii È™i avem o voce ce merită auzită. Suntem partea activă a societății, care reacÈ›ionează, care se implică, care îÈ™i doreÈ™te mai mult. Învățăm informal È™i non-formal, mergem la evenimente, ne stabilim valori È™i modele de urmat", astfel se definesc membrii echipei Teen Art Out.

Mulțumim tuturor celor care au ales să sprijine Gala Art Out, ediția 2016.

Partener Strategic: Universitatea București

SusÈ›inători: Autosoft, Alecsia Make-up Artist, Aqua Carpatica, Atelier Coffet, Ceainăria Rendez-Vous, Domeniile SâmbureÈ™ti, FundaÈ›ia Ileana Mustatza.

Parteneri: Aegee BucureÈ™ti, Antreprenor cu zâmbet, AsociaÈ›ia Operatorilor culturali din România, Asociatia StudenÈ›ilor din Universitatea BucureÈ™ti, Asociatia StudenÈ›ilor È™i elevilor basarabeni din România, Brigada de voluntari, Business ladies club, Ellite Art club Unesco, Ellite Art Gallery, Dalles GO, De-a arhitectura, FederaÈ›ia Comunităților EvreieÈ™ti din România - Cultul Mozaic, Forumul Tinerilor din România, FundaÈ›ia Calea Victoriei, FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa, Reframe, Teatrul Evreiesc de Stat, Uniunea ArtiÈ™tilor Plastici din România, Uniunea ZiariÈ™tilor ProfesioniÈ™ti din România.

Parteneri media: Academic Link, Amos news, Arhimania, Autentici.ro, Revista Arhitectura, Blogunteer, Bucharest cultural events, BucureÈ™teni.ro, BucureÈ™ti VIP TV, Calendar de evenimente, Capital cultural, CeaÈ™ca de cultură, Egirl.ro, E Vîgolici, Enciclopedia muzicală a României, Evenimente.biz, Exclusiv news, Feeder.ro, Filme-cărÈ›i, Garajul de PR, În oraÈ™, Iqool, Judy Florescu, Jurnal de afaceri, Pipa Păcii, PRwave, Raftul cu idei, Revista Bulevard, România Pozitivă, Roportal, Senso TV, Studland, Sub 25, Știri fel de fel, Tonica TV,  TrăieÈ™te muzica, Urban.ro.

Pentru detalii, contact: Ligia Niculae, redactor-șef adjunct revista Art Out

Mail: ligia.niculae@artout.ro;  Tel.: 0724514523.