GALA ART OUT 2015

Gala Art Out 2015 - experienţă cultural-artistică remarcabilă

Luni, 23 martie 2015, ora 19.00 a avut loc Gala Art Out-Ediția a II-a, eveniment găzduit de Teatrul Național București, sala Pictură.

Patru ani de rezultate deosebite înscrise în direcÈ›ia dezvoltării È™i promovării artelor contemporane printr-un program artistic de excepÈ›ie, într-un decor încântător, în prezenÈ›a membrilor echipei, a partenerilor È™i colaboratorilor È™i a invitaÈ›ilor serii.

Il Cantuccio È™i Hotel-Boutique Les Jardins Carol au deosebita plăcere să prezinte cel mai rezonant eveniment artistic al începutului de an: Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra 4 ani de activitate ai revistei Art Out È™i 3 ani de activitate ai revistei Teen Art Out.
Gala Art Out 2015-EdiÈ›ia a II-a, si-a deschis uÈ™ile Luni, 23 Martie, începînd cu ora 19.00, la Teatrul NaÈ›ional BucureÈ™ti, sala Pictură, unde artele, buna dispoziÈ›ie È™i surprizele vor fuziona È™i vor crea o atmosferă exclusivistă.
Această gală îÈ™i propune să aducă sub acelaÈ™i acoperiÈ™ artiÈ™ti aflaÈ›i la început de carieră, alături de cei deja consacraÈ›i pe scena culturală românească. Fuziunea artelor performate de aceÈ™tia va fi esenÈ›a evenimentului. O experiență artistică care evidenÈ›iază sincretismul, varietatea È™i armonia spectacolului oferit în cadrul galei.
La eveniment vor lua parte personalități reprezentative ale mediului cultural-artistic românesc, reprezentanÈ›i ai industriilor creative, profesioniÈ™ti ai mediului de afaceri, reprezentanÈ›i ai presei, domeniilor umaniste, precum È™i ai societății civile.

Gala Art Out - EdiÈ›ia a II-a, 2015! Un eveniment susÈ›inut de Il Cantuccio Ristorante È™i Hotel-BoutiqueHotel Les Jardins Carol, cu sprijinul FundaÈ›iei FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa. Îi avem la acest eveniment parteneri pe: Cofetaria Victoria, Anda RacÈ™a & Cadouri Florale,Beciul Domnesc, Inchiriere Foto, Narman- Cerimonia Uomo.
Amfitrionul Galei: Marius Calugarita, și artiștii: Daniela Balan Art, Mihai Moldoveanu, Natalia Colotelo Pancec, Raluca Elena Burlan, Școala de Muzică BRIO CLUB.
SusÈ›inători: AsociaÈ›ia AbsolvenÈ›ilor UrbaniÈ™ti È™i Peisagisti, AsociaÈ›ia Operatorilor Culturali din România, AsociaÈ›ia pentru Muzică, Arte È™i Cultură, FundaÈ›ia Culturală META, Galeria Salonul ImpresionanÈ›ilor, Teatrul Evreiesc de Stat, Uniunea ZiariÅŸtilor ProfesioniÅŸti din România.
Parteneri media: 121.ro, AgenÈ›ia de carte, Amos News, Revista Arhitectura, Revista Arte È™i Meserii, Revista Arta, Artindex, AÈ™ii Români, Autentici.ro, Bigshopfashion, Bursa, Ziarul Ring, Breslo, Calendar evenimente, CeaÈ™ca de cultură, Comunitatea Foto, Cooperativa Urbană, Deco È™i Eco, Elle.ro, Filme- cărÈ›i, Radio FX Net, Hyp TV, Hyperflash, Modernism, Observatorul Cultural, România Pozitivă, Senso TV.