EXPOZITIE CU VANZARE 1 Martie

EXPOZITIE CU VANZARE 1 Martie

 

FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa a îmbrăcat haine de sărbătoare È™i se pregăteÈ™te de venirea Primăverii!

Va invităm joi, 26 februarie, între orele 16:00 - 21:00, la EXPOZIÈšIA CU VÂNZARE organizată în urma atelierelor de creativitate cu ocazia zilelor de 1 MARTIE.

Am pregătit pentru voi È™i o TOMBOLÄ‚ SURPRIZÄ‚ în parteneriat cu EDITURA HERALD care aduce spre voi 3 PREMII ÎN CÄ‚RÈšI pentru toÈ›i participanÈ›ii care achizioneaza mărtiÈ™oare în ziua expoziÈ›iei.

Ne bucurăm împreună de aerul proaspăt al primăverii È™i am dat culoare È™i contur unor frumoase mărtiÈ™oare, alături de copiii È™i voluntarii pasionaÈ›i de frumos.


Anul acesta am pregătit cele mai frumoase mărtiÈ™oare pentru doamne È™i domniÈ™oare, aÈ™a că nu vă rămâne decât să ne vizitaÈ›i, să va bucuraÈ›i de creaÈ›iile expuse È™i să achiziÈ›ionaÈ›i mărÈ›iÈ™oarele preferate.

ExpoziÈ›ia cu vânzare se află la a III-a ediÈ›ie È™i vine spre dumneavoastră cu dublu rol: acela de a achiziÈ›iona mărÈ›iÈ™oarele create de copiii È™i voluntari, dar È™i de a ajuta alÈ›i copiii, căci suma strânsă în urma vânzării urmează a fi redirecÈ›ionată în scop caritabil.

Mărțișoarele noastre create cu dragoste pentru a fi dăruite mai departe, sunt create din mărgele, materiale textile și alte elemente creative.Dăruind un mărțișor, dăruiești o Primăvară prețioasă unor copiii care au nevoie de tine!

Va așteptăm cu drag, la o clipă de frumusețe și bunătate!

 


Adresă: Bulevardul Dimitrie Cantemir (vis-à-vis de Hotel Horoscop, zona Unirii), nr.5, Bl. 6, sector 4, BucureÈ™ti

Pentru informații: 0735533246 - Ioana Andreea Nițică