Prezentare

Noi suntem VOI.

Suntem oameni ce-È™i deschid viaÈ›a si  inima, spre alÈ›i OAMENI.

Suntem profesioniÈ™tii care au spus DA, înainte ca orice problemă să nu mai aibă rezolvare È™i, vrem să învățăm să spunem împreună: "PreÈ›uieÈ™te clipa!".

Și poate, legătura dintre oameni-viață-oameni e cu atât mai strânsă, cu cât noi, luăm în calcul atât greul cât È™i stabilitatea, atât bucuria cât È™i tristeÈ›ea, atât neajunsul cât È™i voinÈ›a. Toate acestea, sub semn profesionalist de iubire, răbdare È™i dedicare, iau cele mai frumoase forme cu putință.

Ne-am gândit:

• să venim către cei din mediile defavorizate, prin programele noastre, ca să le putem arăta È™i faÈ›a cealaltă a vieÈ›ii, inca nevăzută poate pentru ei;

• să-nvățăm cu toÈ›ii, că È™i cei cu dizablitati sunt egali cu noi È™i merită implicarea noastră, a tuturor, în programe de cunoaÈ™tere È™i rezolvare a problemelor acestora, astfel reuÈ™ind să le arătăm că soarele răsare È™i pe strada lor;

• să (re)descoperim copilul cu tot ce înseamnă acesta: copilărie, pubertate, adolescentă, maturitate È™i, să îi fim susÈ›inători direcÈ›i acestuia, în instituÈ›ii precum grădiniÈ›e, È™coli, licee, instituÈ›ii asociate;

• să micsoeam efectele trecerii timpului, ca È™i persoanele de vârstă a treia să poată avea parte de un suport psihologic atunci când descoperă stări ca È™i neputinÈ›a, singurătatea, durerea;

• să fim noi puterea "I" din PREÈšUIEȘTE CLIPA, inspiraÈ›i-inventivi-indestructibili È™i să urcăm pe podium tinerii, prin programele de sustinere a excelentei È™i activitățile noastre stimulative, activități ce vin ca recompensă directă spre talentele È™i performanÈ›ele È™colare ale acestora;

• să (re)aducem la loc de cinste valorile umane È™i profesionale româneÈ™ti, căci România înseamnă cultură, iar cultură înseamnă învățământ, artă, sport, etc;

• să venim È™i către cei ce îÈ™i doresc să fie pregătiÈ›i de formatori recunoscuÈ›i naÈ›ional È™i internaÈ›ional cu cele mai actuale cursuri de formare în psihoterapie, pentru a demonstra nu numai nouă, ci È™i altora, că È™i în România se poate;

• să venim către publicul larg cu cele mai felurite workshop-uri de dezvoltare personală È™i totodată de dezvoltare a abilităților de comunicare, pentru a reuÈ™i să transformăm necesitatea în performanță;

Noi suntem deopotrivă flexibili, deschisi la provocări È™i sugestii, aÈ™a că va aÈ™teptăm să ne fiÈ›i susÈ›inători È™i colaboratori, în programele fundaÈ›iei noastre.
Iar dacă la primul feedback către noi, reușiți să spuneți detașat:

Clipa e a celui care o prinde!