Campanie 2%

Campanie 2% pentru Fundatia Pretuieste Clipa

Alegeți să redirecționați 2% din impozitul aferent anului curent către Fundația Prețuiește Clipa, iar decizia dumneavoastră va face din fiecare clipă de viață, o clipă de neprețuit.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcÈ›iona 2% din impozitul pe venit platit statului, către o organizaÈ›ie non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaÈ›ie, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit aferent anului 2017 care poate fi redirecÈ›ionată de fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta, în cazul de față către FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa.

Ce implica Campania 2%?

Pentru dumneavoastra, cei 2% NU SUNT O CHELTUIALA IN PLUS (nu reprezintă o sponsorizare sau donaÅ£ie), ci doar o parte din impozitul deja platit de dumneavoastră pe veniturile declarate in 2017.

Formularul 230 se poate depune:

-in fpormat hartie direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata cu confirnare de primire.

-online, prin serviciul Spatiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro

-online semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul decl.anaf.mfinante.gov.ro.

Cat inseamna 2%?

- aproximativ 20 RON, la un salariu lunar minim pe economie de 1400 lei (brut)

- aproximativ 63 RON, la un salariu lunar mediu pe economie de 2.117 lei (brut)

- aproximativ 140 RON, pentru venituri lunare de 1.000 euro (brut)

- aproximativ 279 RON, pentru venituri lunare de 2.000 de euro (brut)

Date pentru completarea formularelor 230 sau 200 de redirectionare:

Cont IBAN: RO20 RNCB 0065 1285 7212 0001

CIF: 30 48 80 79

În numele tuturor celor ce vor avea parte de clipe de nepreÈ›uit datorită dumneavoastră, va mulÈ›umim!