WORKSHOP DE CREATIVITATE SI IMPROVIZATIE

WORKSHOP DE CREATIVITATE SI IMPROVIZATIE

fUNDATIA PRETUIESTE CLIPA sustine educatia si va invita la un workshop creativ!

Salut! Aici Bugetarii veseli
Esti profesor sau educator? Raluca Vasile te provoaca
la joaca intr-un atelier de creativitate si improvizatie

Impreuna ne jucam de-a imaginatia, desenam cuvinte si forme, exploram simturi, vedem cat de mult putem sa ne largim perspectivele si cercul de jur imprejurul nostru pe care unii il numesc "zona de confort".

Dupa ce dai frau liber creativitatii, e unda verde la inspiratie: in proiectele de la scoala adaptezi metodele si jocurile experimentate in functie de varsta elevilor tai, iar in cele de acasa: imaginatie fara limite!

Daca ti-am starnit curiozitatea si accepti provocarea, hai la joaca! Aminteste-ti sa iei cu tine haine comode cu buzunare pline de curiozitate.
--
Atelierul se intampla:
● in Bucuresti, pe 6 aprilie de la ora 10:00 pana la 17:00 (sa ai timp sa ajungi sa privesti apusul din locul tau preferat)
● cu Raluca Vasile, exploratoare de Pedagogii alternative si arta teatrala (studii de master), co-creator si co-creativ@Conceptar (initiativa de explorare si dezvoltare prin joc a potentialului creativ din oameni)
● prin contributie, in functie de sistemul de invatamant din care (pro)vii, asta pentru ca si veniturile difera: invatamant de stat - 25 ron, medii private si freelancers - 50 ron
● cu maxim 12 participanti

pentru detalii si inscrieri, ne gasesti la adresa de e-mail
bugetariiveseli@gmail.com