Generalitati

Dezvoltarea personală a ajuns să fie o necesitate, nu un tabu, de aceea FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa a ales să susÈ›ină ore de Dezvoltare Personală atât individuală cât È™i de grup.

Tot amalgamul de informaÈ›ii ce vizează direct OMUL, a evoluat în a schimba atitudini È™i comportamente, încât am ajuns să ne cunoaÈ™tem cu mai multă uÈ™urință emoÈ›iile È™i propria personalitate. Ideile È™i tehnicile folosite în Psihoterapie, dar È™i în Consiliere psihologică, vin ca suport psihologic adaptat fiecărei persoane, pentru a ajuta la o dezvoltare proprie eficientă È™i de lungă durată.
Fie că ai de depășit o situaÈ›ie de criză, ori că reuÈ™eÈ™ti să te descoperi, fie că È›i-ai recăpătat independenÈ›a sau ai identificat o problemă de natură medicală, înseamnă că ai reuÈ™it să îÈ›i gestionezi semnificativ problemele conÈ™tiente ulterior È™i totodată ai reuÈ™it cu ajutor specializat, să găseÈ™ti soluÈ›ii de a le rezolva.
Dezvoltarea Personală înseamnă dorinÈ›a de schimbare, atât a noastră, cât È™i a celor din jurul nostru, cel mai des semnalandu-se schimbări evidente la nivel comportamental, sentimental, cognitiv-comportamental.
ConÈ™tientizarea activităților È™i experienÈ›elor de orice tip È™i îmbunătățirea acestora, dezvoltarea talentelor È™i abilităților personale, îmbunătățirea calității vieÈ›ii È™i identificarea aspiraÈ›iilor, dar È™i concretizarea viselor, însumează conceptul de Dezvoltare Personală.
Dezvoltarea personală include atât activități formale cât È™i informale, de aceea vine către publicul larg cu o multitudine de opÈ›iuni È™i posibilități de a discuta despre scopuri, obiective, performanÈ›e, acÈ›iuni de îmbunătățire a acestora, competenÈ›e.

Împreună cu voi, încercam să depășim limitele, să ne cunoaÈ™tem mai bine, să identificăm scopul dintr-o acÈ›iune È™i să ne dezvoltăm personal cât mai eficient, să reuÈ™im să identificăm viziunile È™i să le plasăm È™i în viață personală, nu numai la locul de muncă, să identificăm expectaÈ›iile proprii È™i să găsim propriul sistem de a evolua în toate domeniile vieÈ›ii, să îmbunătățim modul de gândire, principiile, normele, valorile, dându-le acestora însemnătatea meritată.

FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa cu suportul specializat È™i cu experienÈ›a sa, vine către dumneavoastră cu servicii de Dezvoltare Personală, domeniu psihologic cu uÈ™i deschise È™i cu cât mai multe clipe trăite aÈ™a cum vi le doriÈ›i!