Educatie Sexuala Modul 3

Fundatia Pretuieste Clipa, impreuna cu elevii claselor a VI-a, a VII-a È™i a VIII-a, ai Școlii Ion ViÈ™oiu, nr. 1, Chitila, în cadrul programului educaÈ›ional "Fii voluntarul educaÈ›iei tale!", incheie unul din modulele proiectului: EDUCAÈšIA SEXUALÄ‚.

Alături de psihologi È™i voluntari, am discutat despre bolile cu transmitere sexuală, despre simptome, prevenÈ›ie, consecinÈ›e, făcând o incursiune în anatomie.
Vârsta, informaÈ›ia ce uneori este incorectă, întrebările adolescenÈ›ei, schimbările hormonale, toate le-am adunat sub conceptul acestui Modul de EducaÈ›ie Sexuală, împărÈ›it în 3 etape.
Am încercat în cadrul acestui modul să cuprindem toate nevoie copiilor, adaptate deopotrivă vârstelor prezente claselor a VI-a, a VII-a, a VIII-a, cu materiale didactice ajutătoare informative, privind bolile cu transmitere sexuală È™i prevenÈ›ia acestora.
Încheiem astfel un modul amplu È™i necesar în È™coli, din cadrul programului "Fii voluntarul educaÈ›iei tale!", modul ce a avut un rol informativ corect È™i eficient în cazul elevilor, dar totodată È™i în cazul nostru, al psihologilor È™i voluntarilor, căci am aflat întrebările ce îi preocupa È™i nevoile acestora, încercând ca până la finalul modulului să oferim È™i răspunsurile potrivite către aceÈ™tia.

MulÈ›umim pentru sprijin È™i pentru susÈ›inerea voastră a EDUCAÈšIEI SEXUALE în instituÈ›iile de învățământ!

Mulțumim că PREȚUIȚI SĂNĂTATEA!