Atelier - Masca ce îmi da putere

Atelier - Masca ce îmi da putere

Atelierul After School, a ales ca È™i continuitate a sărbătorii Holoween-ului, carioci colorate È™i măști albe, tocmai ca poveÈ™tile fiecăruia dintre copii să fie desenate È™i mâzgălite chiar de ei înÈ™iÈ™i, cum îÈ™i doresc.
Masca, fie că reprezintă un chip uman, un animal sau orice altceva poate crea imaginaÈ›ia, ca o parte din față sau întreaga față să fie acoperită, cu ochii întotdeauna lăsaÈ›i descoperiÈ›i, are rol de a proteja si de a ascunde vederii diverse aspecte.
Copiii, mereu fascinaÈ›i de tot ce înseamnă nou È™i necunoscut, au intrat imediat în rolul de creator al propriei măști, fiecare având posibilitatea să aleagă ce desen îi atribuie È™i ce semnificaÈ›ie personală.

Fundația Prețuiește Clipa
a ales și de această data desenul, pentru o evidențiere cat mai concretă a puterii ce fiecare copil o aloca măștii, căci temă atelierului s-a numit: Masca ce mi da putere.

În final, măștile, toate înlesnite de puterea fiecărui copil dorită, purtau ori numele acestora, ori numele unor personaje puternice, ori culori curcubeu.

O zi cu È™i fără măști, care a scos la iveală din fiecare copil, ce anume îi oferă puterea de care uneori, chiar È™i noi adulÈ›ii, avem atata nevoie!