Atelier - Martisoare "migalite"

Atelier - Martisoare

FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa la început de Primăvară, alături de Media 10 Afterschool , se alătura Atelierelor noastre în curs "Migalim pentru copii", ca împreună să aducem zâmbete dar È™i ajutor către alÈ›i copii defavorizaÈ›i, prin sumele obÈ›inute în urma vânzării mărÈ›iÈ™oarelor confecÈ›ionate de către cei mici, în cadrul ExpoziÈ›iei cu Vânzare 1-8 MARTIE.
Copiii au confecționat mărtișoare și pentru doamnele și domnișoarele de la Institutul Clinic Fundeni, cu ocazia zilei de 1 MARTIE, care le-au fost oferite de voluntarii Fundației Prețuiește Clipa.

Astfel cei mici, au fost extrem de încântaÈ›i să poată confecÈ›iona mărtiÈ™oare atât pentru mămicile lor, cât È™i pentru a fi dăruite ulterior altor femei, mărÈ›iÈ™oarele acestora aducând o mare bucurie pe chipul tuturor doamnelor È™i domniÈ™oarelor de la spital, reuÈ™ind să le aducă acestora aminte de copilărie È™i de frumuseÈ›ea primăverii.

Trifoi, buburuze È™i fluturaÈ™i, au fost dăruite È™i migălite în mărtiÈ™oare colorate È™i vesele!