Atelier - Inimi fericite, inimi triste

Atelierul After School, a ales inima, ca È™i subiect al acestui atelier, căci ea, e direct răspunzătoare de viață noastră È™i de nesfârÈ™itul cumul de sentimente izvorât din adâncul ei.

Inima, indiferent de sensul care i-l atribuie fiecare copil în parte, căci pentru fiecare poate însemna altceva, e sediul tuturor simÈ›irilor acestora, înmagazinând tot soiul de sentimente, atât fericite, cât È™i triste. Cariocile È™i inimile albe, au aÈ™teptat deci, să surprindă atât fericirea cât È™i tristeÈ›ea pe ambele părÈ›i ale lor, prin desenul fiecărui copil în parte.

Fundația Prețuiește Clipa a ales desenul cu carioci, ca și de această data copiii, cu ușurință, să-și poată desena momentul de fericire și de tristețe, trecut sau prezent din viața lor.
Inimile au avut zeci de feÈ›e, culori È™i semnificaÈ›ii, zâmbete ori grimase, sentimente felurite È™i de această data, ce au fost alese a fi desenate de copii.

Zi cu inimi pentru inimi, cu bună-dispoziție și sentimente colorate!