Atelier - Granite si teritorii

Atelier - Granite si teritorii

Atelierul After school a ales în luna Octombrie, dublă temă, inspiraÈ›i fiind de sărbătoarea împrumută de peste hotare, pe care copiii o aÈ™teaptă cu interes È™i bucurie, Holloween-ul.
Personajele, în special cele de poveste, dintotdeauna au jucat rolul celor mai buni prieteni ai copiilor, acestea având menirea să le asculte secretele cele mai ascunse, micile supărări ori visele cele mai îndrăzneÈ›e.

InspiraÈ›i astfel de lumea de poveste din jurul fiecărui copil, am luat cele mai frumoase măști, ne-am pus cele mai ascuÈ›ite pălării, am îmbrăcat cele mai frumoase È™i elaborate rochii È™i am creat o zi de neuitat.
Dovlecii nu au lipsit bineînÈ›eles, fiind elemente-cheie în definirea imaginaÈ›iei È™i jocului, fiind sculptaÈ›i în moduri drăguÈ›e È™i bizare, făcând deliciul acÈ›iunii sărbătorii în sine.

FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa a ales ca temă - GraniÈ›e È™i teritorii, un subiect ce È›ine loc de continua dezvoltare È™i evoluÈ›ie a copiilor, atât cu ei înÈ™iÈ™i cât È™i cu familia È™i È™coala.

A stabili graniÈ›e È™i teritorii, înseamnă a stabili reguli È™i standarde de disciplină, astfel copiii, înÈ›elegând clar ce înseamnă limită, respectul de sine È™i respectul față de ceilalÈ›i, în concordanță cu reguli prestabilite deja în viață reală.

O zi de basm în realitatea de zi cu zi, a făcut din copii, cele mai frumoase È™i interesante personaje, ei înÈ›elegând astfel, diferenÈ›a dintre imaginar È™i real!