Atelier de colaj floral

In colaborare cu AsociaÈ›ia Română Împotrivă Leucemiei - A.R.I.L., continuăm proiectul de Art Terapie, la Institutul Clinic Fundeni, SecÈ›ia de Hematologie.

FundaÈ›ia PreÈ›uieÈ™te Clipa a ales până acum desenul, jocul cu cariocile, modelajul cu plastilină, ca È™i metode de terapie prin artă, metode ce au fost îndrăgite de către pacienÈ›i È™i care au fost solicitate a fi repetate.
Am ales acum, la început de Primăvară, să dăruim fiecărei doamne È™i domniÈ™oare de 1 MARTIE, un mărÈ›iÈ™or confecÈ›ionat de către copiii de la Clasa 0 din cadrul activităților afterschool, mărÈ›iÈ™or ce a adus bucurie, lacrimi È™i mulÈ›umiri fiecărei femei în parte, prezente in SecÈ›ia de Hematologie.
Doamnelesi domniÈ™oarele, s-au gândit să dăruiască È™i la randul lor copiilor daruri, astfel toate colajele realizate în cadrul Art Terapiei, au fost dăruite copiilor.
Petale de flori multicolore, crenguÈ›e, ramuri verzi, flori uscate È™i seminÈ›e, au fost ajutorul plin de culoare ce a întregit fiecare colaj în parte.
Colajele cu teme precum "Primavara" ori "Viata mea", au fost atent lucrate pentru a fi dăruite copiilor.

Fiecare participanta a fost extrem de mulÈ›umită de rezultatul final È™i a fost încântată că a putut dărui un colaj copiilor ce la rândul lor, le-au dăruit mărtiÈ™oare.

Multă multă culoare și bucurie, intro lecție frumoasă a dăruirii!