Fii voluntarul clipei!

Nouă ne plac oamenii și manifestările lor, suntem adepții bunăvoinței din inițiativă proprie, lipsită de constrângeri. Fundația Prețuiește Clipa spune: "DA!", voluntariatului și totodată este susținător permanent și direct al acestuia, prin programe noi, ample, cu real impact, ce își propun să contureze felurite activități de interes public și domenii asociate ale acestora.

Voluntariatul, ca și alegere personală prezintă atât obligații, cât și drepturi, cu șansa de a dobândi abilități și cunoștințe noi, într-un sistem de reguli al fundației noastre, sistem ce permite fiecărui voluntar să aibă propriile obiective, pentru, poate, una dintre cele mai bune etape existente a dezvoltării personale, fără beneficii financiare, existentă în prezent.
Ca și voluntar vei învăța cum să îți promovezi o idee, cum să te implici într-o acțiune din folosul comunității, cum să descoperi noi provocări și propriile limite, cum să îți manageriezi propriile resurse astfel încât să le porți împarți cu alții care au nevoie în egală măsură de ele, ca în final să înveți cum să dăruiești nelimitat.

Ca și voluntar vei avea posibilitatea să te implici în programele Fundației Prețuiește Clipa, programe ce au că scop:

activități școlare ce oferă copiilor, posiblitatea de a se dezvoltă armonios pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional, social și comportamental, prin alegerea unui stil de viață optim;

• activități extracurriculare ce vin în completarea programelor școlare;

• participări directe la campanii, evenimente, workshopuri, târguri de profil;

• activități ce presupun obținerea de fonduri pentru fundație - fundraising, cu organizare directă de evenimente, târguri, campanii de strângere de fonduri;

• împărțirea de flyere, pliante sau alte suporturi media, ce susțin dezvoltare și promovarea acțiunilor fundației.

Noi vrem ca tu, ca și voluntar, să înțelegi că ai suportul nostru total, cu posibilitate nelimitată de a te dezvolta personal, într-un mediu liber, suport ce vine către tine fiindcă tu deja prețuiești clipa sau vrei să înveți s-o prețuiești alături de noi.

Echipa Fundației Prețuiește Clipa așteaptă înscrierea ta ca și voluntar pe adresa de e-mail: office@fundatiapretuiesteclipa.ro alături de un CV, iar noi te vom contacta.

Fii voluntarul clipei!

Fii voluntar al Fundației Prețuiește Clipa!