Vernisajul si festivitatea de premiere a Concursului Arta -intre Talent si daruire

Editia a IV-a s-a incheiat festiv! Felicitam toti castigatorii si va multumim pentru toata implicarea voastra, pentru lucrarile minunate pe care le-ati inscris in concurs, multumim pentru prezenta in numar atat de mare la festivitatea de premiere si va uram mult succes in parcursul vostru profesional!

Multumim sponsorilor si partenerilor din aceasta editie: BES Romania SRLAQUA Carpaticadr Gerard ROBRD Groupe Societe GeneraleSgrafittoGeozim FoodCheagul IDEALFundatia Pro Chitila, Media10 After School, Asociatia Mocirita, TRINITAS TVRomânia ActualităţiRadio România Antena Satelor.

Multumim Scolii Gimnaziale "Prof. Ion Visoiu" din Chitila, Ilfov pentru implicare si sustinere, in special doamnei Director Stefania Duminica, doamnei profesoare Stancu Mihaela si doamnei invatatoare Geta Stan.

Deasemeni, multumim tuturor voluntarilor care ne-au ajutat ca acest eveniment sa devina unul special:Mioara Popa, Andreea Mihaiescu, Gabriela Mihaiescu, Sorinela Ilina, Andreea Alexandra, Iulia Mihaela, Madalin Nastase, Adina Anghel, Doina Bercaru.