VERNISAJ EXPOZITIE DE COLAJ "Deriva"/OCTAV MOISE

VERNISAJ EXPOZITIE DE COLAJ

Octav Moise. Un artist tânăr, ce îndrăznește să taie și să lipească spațiul contemporan în bucăți frumoase de artă, unde lumina și culoarea sunt omniprezente chiar și în lucrări în care este prezentă non-culoarea și umbra.

Octav Moise alături de Fundația Prețuiește Clipa a susținut un WORKSHOP DE COLAJ, în care copiii și adulții au fost pentru o zi artiști ai artei colajului. Am avut parte cu toții de o zi în care unii ne-am depășit limitele, iar alții abia le-am descoperit și aprofundat. Și împreună, am aflat că în spatele unui colaj pe care îl privim preț de câteva secunde pentru a-l admira, stau zeci de ore și zeci de zile de muncă și imaginație, duse până la cele mai inimaginabile limite.

COLAJUL ca artă - o lecție nescrisă a autocunoașterii și a reflectării personale, predată în secolul XXI.

Colajul, o artă complexă, vine de această data către publicul bucureștean și nu numai, cu un VERNISAJ EXPOZIȚIE DE COLAJ intitulat sugestiv "Derivă", în data de 12 iulie, respectiv 13 iulie, la Cărturești.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook oficiala a evenimentului:

Vernisajul Expozitie de colaj "Deriva" - un eveniment pe care îl susținem și îl recomandăm!

Să fie o expoziție prețioasă, OCTAV MOISE!