Sustinem SANATATEA alaturi de Cardio Mix!

Sustinem SANATATEA alaturi de Cardio Mix!


Din ce în ce mai deschiși către nutriție, sport și implicit sănătate, alegerile personale pe care le facem în privința un stil de viață sănătos nu sunt întotdeauna cele mai potrivite pentru noi înșine, uneori chiar ajungând să ne facă mai mult rău decât bine.


Cardio Mix - singurul Concept de Fintess Anti Aging din România implementat de MIHAI DRAGOMIR, Prof. Antrenor Fitness Specialist, ce deține o experiență de peste 22 de ani în studierea și practicarea acestui sport, vine către publicul larg cu un CONCURS!
Fundația Prețuiește Clipa susține sănătatea, atât în rândul copiilor, Cardio Mix ocupându-se deopotrivă și de cei mici în activitățile sale, cât și în rândul adulților, alăturându-se și de această data provocării acestui concurs!


Psihologul clinician Ioana Andreea Nițică, invitat și al edițiilor precedente ale concursului de slăbit, o să susțină și de această data sănătatea prin sport și alimentatie corecta, însă deopotrivă și sănătatea psihică și emoțională. Un astfel de concurs, implicând pe lângă etapele fizice și nutriționale și o etapă psihologică de consiliere și suport, pe care Mihai Dragomir intotodeauna a susținut-o atât personal cât și prin specialiști.


CONCURSUL DE SLĂBIT - Slăbește SIGUR și NATURAL este propunerea CARDIO MIX, alături de care ne alaturăm și noi, propunere ce vine la început de primăvară cu un program profesionist fizic cat și moral în care veți slăbi, va veți simți bine și veți obține un tonus muscular excelent.

Concursul promovează stilul de viață bazat pe echilibrul fizic și moral, schimbarea mentalității, educație alimentară, schimbarea modului de viață nu numai individual ci și familial.

De ce să slăbesti cu noi ?
- Pentru că abordăm slăbirea nu doar prin dieta, ci printr-um program complex care are ca țintă schimbarea întregului mod de viață prin educare și mișcare în egală măsură
- Antrenamentele sunt concepute să ofere protecție organismului
- Oferim asistență la antrenamente fiecărui participant în parte și acces la informații complete care duc la schimbarea stilului de viață
- Beneficiile sunt de durata
- Angrenam în acest proces subiectul familial care trebuie să participe la schimbare

(www.cardiomix.ro)

 

Atât bărbați cât și femei sau înscris la CONCURSUL - Slăbește SIGUR și NATURAL CARDIO MIX, beneficiul major fiind educația pentru sănătate pe care și Fundația Prețuiește Clipa o promovează de fiecare data când are ocazia in activitatile sale.


Un antrenament și un program nutrițional complet sunt asigurate în acest concurs, pe lângă premii surpriză!


Vineri, 29 MARTIE, dăm START LA SĂNĂTATE!