"Si eu sunt alaturi de tine Ionut"

Pe data de 30 mai, la Casa de Cultură "Tudor Arghezi" a avut loc evenimentul cu strângere de fonduri „Din suflet de femeie" dedicat micului chitilean Pieptea Ionuţ-Valentin, diagnosticat cu leucemie.

La iniţiativă Organizaţiei Femeilor Liberale Ilfov împreună cu Grădiniţa Voinicel, Media 10 Afterschool Chitila, Şcoala Gimnazială „Prof. Ion Vişoiu", Fundaţia Preţuieşte Clipa şi Casa Vânătorească, evenimentul a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru Pieptea IonuţValentin, un băieţel de doar 6 ani din Chitila, care în luna ianuarie a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută. Până în prezent, micuţul Valentin a urmat două cure de citostatice, cu o pauză la domiciliu în perioada 5-20 mai, în care acesta şi-a vizitat colegii de grădiniţă şi s-au bucurat împreună de revedere. Urmează alte două cure şi se preconizează ca până în luna septembrie, cel mic să stea din nou, zi de zi , în spital.

Pentru a-l susţine pe Valentin, copiii de la Grădiniţa Voinicel au pregătit momente spectaculoase de dans alături de ansamblul "Doruleţul" iar împreună cu elevii Şcolii "Prof. Ion Vişoiu", au organizat o expoziţie de pictură cu vânzare, fiecare lucrare fiind semnată cu mesajul "Şi eu sunt alături de tine Ionuţ". Sala Casei de Cultură a fost arhiplină, iar printre invitaţi s-au numărat Lucia Varga, preşedinte OFL şiministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Mariana Câmpeanu, vicepreşedinte PNL şi OFL, ministrul Muncii, Familiei si Protecţiei Sociale, Ion Cornaciu, inspector şcolar general Ilfov, Alexandrina Niţă, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Ilfov şi Cristina Matei, director Jurnalul de Ilfov. Fondurile strânse pentru Valentin în cadrul evenimentului "Din suflet de femeie" s-au ridicat la aproximativ 10.000 RON.
Le mulţumim pe această cale tuturor celor care l-au ajutat pe Valetin, iar dacă doriţi să-l sprijiniţi în continuare, la Raiffeisen Bank a fost deschis un cont de donaţii pentru cel mic: RO96 RZBR 0000 0600 1535 4347, titular cont: Bejinariu Felicia.
Sperăm ca împreună să-l putem ajuta pe Valentin să învingă această boală şi să se bucure de o copilărie normală.

Articol aparut in Ziarul Chitila de Azi