Intalnire-sezatoare FRIENDS EDUCATION

Intalnire-sezatoare  FRIENDS EDUCATION

Nu e nevoie decât de o clipă, ca să poți transforma un simplu moment, într-unul cu totul special.

Acest lucru l-am trăit în primul weekend din februarie, la BRAȘOV, alături de prietenii și colaboratorii noștri vechi și dragi, de la FRIENDS EDUCATION. Aflați deja la a doua colaborare alături de ei, de această data am organizat o întâlnire ce s-a transformat într-o sezătoare, unde ceaiul cald și aromat ne-a fost părtaș discuțiilor interesante.
Întâlnirea găzduită de această data în orașul BRAȘOV la inițiativa Fundației Prețuiește Clipa, a adus prieteni și colaboratori noi din partea FRIENDS EDUCATION, iar bucuria noastră a fost cu atât mai mare cu cât printre aceștia se află tineri ce promit schimbări vizibile în educația din România.
Prietenii educației formale și non-formale alături de Fundația Prețuiește Clipa, au dezbătut vechile evenimente și au concluzionat impresii, împărtășind idei noi, proiecte și perspective, atât pe plan educațional cât și pe plan personal, fie vorba de școli, facultăți ori competiții sportive.

Credem că educația înseamnă în primul rând dorința de a aduce în prim plan promotori tineri care au perspective și potențial, iar noi să le fim susținere constanta și motivantă. Deopotrivă, educația începe cu noi înșine, ca apoi să se răsfrângă în modul cel mai pozitiv, frumos și constructiv, către copii, elevi, studenți, în idea de a ajunge fiecare dintre ei propriul sau antreprenor.

Am avut așadar parte de o reîntâlnire extraordinară, care a lăsat porți deschise unui nou eveniment ce va avea loc în primavera aceasta în București.

Revenim cu detalii și nu uitați să prețuiți educația și... prietenii ei!