GALA ART OUT 2015

Gala Art Out 2015 - experienţă cultural-artistică remarcabilă

Luni, 23 martie 2015, ora 19.00 a avut loc Gala Art Out-Ediția a II-a, eveniment găzduit de Teatrul Național București, sala Pictură.

Patru ani de rezultate deosebite înscrise în direcția dezvoltării și promovării artelor contemporane printr-un program artistic de excepție, într-un decor încântător, în prezența membrilor echipei, a partenerilor și colaboratorilor și a invitaților serii.

Il Cantuccio și Hotel-Boutique Les Jardins Carol au deosebita plăcere să prezinte cel mai rezonant eveniment artistic al începutului de an: Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra 4 ani de activitate ai revistei Art Out și 3 ani de activitate ai revistei Teen Art Out.
Gala Art Out 2015-Ediția a II-a, si-a deschis ușile Luni, 23 Martie, începînd cu ora 19.00, la Teatrul Național București, sala Pictură, unde artele, buna dispoziție și surprizele vor fuziona și vor crea o atmosferă exclusivistă.
Această gală își propune să aducă sub același acoperiș artiști aflați la început de carieră, alături de cei deja consacrați pe scena culturală românească. Fuziunea artelor performate de aceștia va fi esența evenimentului. O experiență artistică care evidențiază sincretismul, varietatea și armonia spectacolului oferit în cadrul galei.
La eveniment vor lua parte personalități reprezentative ale mediului cultural-artistic românesc, reprezentanți ai industriilor creative, profesioniști ai mediului de afaceri, reprezentanți ai presei, domeniilor umaniste, precum și ai societății civile.

Gala Art Out - Ediția a II-a, 2015! Un eveniment susținut de Il Cantuccio Ristorante și Hotel-BoutiqueHotel Les Jardins Carol, cu sprijinul Fundației Fundația Prețuiește Clipa. Îi avem la acest eveniment parteneri pe: Cofetaria Victoria, Anda Racșa & Cadouri Florale,Beciul Domnesc, Inchiriere Foto, Narman- Cerimonia Uomo.
Amfitrionul Galei: Marius Calugarita, și artiștii: Daniela Balan Art, Mihai Moldoveanu, Natalia Colotelo Pancec, Raluca Elena Burlan, Școala de Muzică BRIO CLUB.
Susținători: Asociația Absolvenților Urbaniști și Peisagisti, Asociația Operatorilor Culturali din România, Asociația pentru Muzică, Arte și Cultură, Fundația Culturală META, Galeria Salonul Impresionanților, Teatrul Evreiesc de Stat, Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România.
Parteneri media: 121.ro, Agenția de carte, Amos News, Revista Arhitectura, Revista Arte și Meserii, Revista Arta, Artindex, Așii Români, Autentici.ro, Bigshopfashion, Bursa, Ziarul Ring, Breslo, Calendar evenimente, Ceașca de cultură, Comunitatea Foto, Cooperativa Urbană, Deco și Eco, Elle.ro, Filme- cărți, Radio FX Net, Hyp TV, Hyperflash, Modernism, Observatorul Cultural, România Pozitivă, Senso TV.