Gala Art Out

Gala Teen Art Out "La Boheme" a fost evenimentul mult așteptat pe scena artei și culturii din România, care a avut loc vineri, 28 februarie, începând cu orele 19:30, în incinta Fratelli Espresso Bar.

Gala Art Out își dorește să susțină astfel tinerele talente care au nevoie de suport și posibilitatea de afirmare pe scena culturală bucureșteană, de aceea Fundația Prețuiește Clipa a susținut direct această inițiativă de amploare. Fundația Prețuiește Clipa, susține excelenta și performanțele tinerilor, alegând să fie susținător principal la evenimentele de acest gen, ce au rolul de a aduce cultura mai aproape de publicul tânăr.

Personalități marcante ale culturii românești din domeniul arhitecturii, picturii, arheologiei, istoriei, au trezit interesul în rândul a peste 200 de tineri ce au fost invitați, cu poveștile lor de viață și succes.
Gala Art Out, împărțită în 3 părți: networking, competiție și distracție, a debutat cu un concert de vioară și pian susținut de Cvartetul Allegria Musical ce a transpus evenimentul într-un spectru cu adevărat boem și prețios, după care a urmat AWARDS GALA ce a adus multe aplauze și momente de celebrare ale performanțelor tinerilor români la un concurs de eseuri.
Un concert de muzică de cabaret ne-a adus cu ușurință în vremurile de odinioară ale lumii cu bun gust, rafinament și mare clasă, ca apoi să urmeze premierea echipei ART OUT, premiere plină de emoții și recunoștință.

În note de șampanie și oameni prețioși, iată cum Art Out a bifat prima gală de o asemenea anvergură din domeniul culturii, unde am fost mândri să le fim alături.

www.artout.ro