Fundația Prețuiește Clipa a fost alături de Câmpulung Muscel la TTR

În perioada 14-17 Martie, a avut loc la Romexpo, Târgul de Turism al României, iar Fundația Prețuiește Clipa, cunoscută printre câmpulungeni prin activitățile avute in colaborare cu Centrele de Plasament din oraș, a susținut Standul Campulungului Muscel, cu materiale informative și reprezentanți ai fundației.

Copiii de la Centrele de Plasament au expus în cadrul evenimentului, bijuterii lucrate manual, păpuși din pânză tradiționale, tablouri realizate prin tehnica quilling și machete ce simbolizau tradițiile populare ale zonei muscelene în trecut.
Exponate precum naiul, ocarina și cimpoiul, ouăle de Paște pictate manual pe lemn, icoane sculptate în scoarță de copac și tablouri-icoană reprezentative credinței încă vii, dar și covrigii cu ou tradiționali - singurii din România, cașul afumat, țuica și merele, nu au lipsit de la Standul Campulungului, stând ce și-a așteptat vizitatorii cu inima deschisă.

Fundația Prețuiește Clipa reprezentată de Ioana Andreea Nițică , a susținut atât Primăria Câmpulung, cât și omul ce vorbește, cu suflu, tuturor despre orasul-inima al Romaniei, Norris Mageanu, nepotul vestitului pălărier Mageanu, prezent în opera cunoscuta Titanic Vals a lui Tudor Musatescu, încurajând astfel cu totii, turismul în Câmpulung Muscel.
Personalități precum Țăndărică, Corina Ungureanu și Monica Iagăr, s-au alăturat nouă, nu numai ca vizitatori, ci și ca susținători ai clipei si unui oraș de munte aparte, cu oameni și obiceiuri încă neuitate, cu tradiții și cu o istorie încă vie, dar totodată modern, cu activități educative tematice și artistice.

Fundația Prețuiește Clipa prețuiește Câmpulung Muscel și mulțumește tuturor celor ce au vizitat atât standul, cât și celor ce au venit pentru a ne cunoaște personal si de a se implica in viitoarele proiecte!

VA MULȚUMIM!