Expozitie de Craciun

"Atelierul magic al lui Moș Crăciun" din cadrul Expoziției cu vânzare de Crăciun organizată în preajma sărbătorilor de iarnă de către Fundația Prețuiește Clipa, v-a încântat privirea și inimile cu lucrușoare migălite de către voluntarii noștri iscusiți. Am deschis împreună porțile Crăciunului și am reușit alături de voi toți să aducem magia în sufletele tuturor copiilor ce au nevoie de iubire și ajutor. Într-o atmosferă caldă, de poveste, la un ceai cald și o turtă dulce, am trăit alături de toți cei prezenți la expoziție, momente prețioase și valoroase.

Tombola surpriză, oferită de Editura Herald căreia îi mulțumim pentru frumosul parteneriat, a adus premii în cărți către 3 câștigători care și-au primit mai devreme cadoul de Crăciun.

Coronițe strălucitoare, figurine vesele pentru brad și cizmulițe jucăușe decorative au ajuns în casele celor ce ne-au călcat pragul în preajma acestor frumoase sărbători de iarnă.

Cele mai recente feeedback-uri după expoziție:

"O încantare pe măsură a fost întreaga expoziție." (D.)

"Felicitari pentru tot ceea ce faceți, e minunat." (P.)

Va mulțumim că v-ați rupt din timpul vostru pentru a ne fi alături și de această data, în număr atât de mare!

Întreaga sumă strânsă în urmă vânzării produselor exponate, este redirecționată către proiectele în curs al fundației.