Expozitie cu vanzare de Craciun

Fundația Prețuiește Clipa, în miros de ceai de iarnă și turtă dulce, alături de voluntarii iscusiți au migălit lucrușoare frumoase pentru voi toți. "Atelierul magic al lui Moș Crăciun" va așteaptă în cadrul expoziției de Crăciun ce o vom organiza joi, 19 decembrie, începând cu orele 17:00, la sediul fundației.
Va invităm, așadar, în pragul sărbătorilor de iarnă, să deschidem împreună porțile Crăciunului la Expoziția cu vânzare "Atelierul magic al lui Moș Craciun", ce își propune să aducă puțin magie și în sufletele copiilor care au nevoie de iubirea și ajutorul nostru.

Haideți să facem din aceste sărbători, unele pline de bucurie pentru copiii care își doresc un Crăciun de poveste!
Haideți să arătăm că ne pasă și să facem din acest Crăciun, unul cu adevărat prețios pentru copii!

În cadrul expoziției cu vânzare, avem pregătite multe lucruri magice:

• CORONIȚE STRĂLUCITOARE;
• FIGURINE VESELE PENTRU BRAD;
• CIZMULIȚE JUCĂUȘE DESCORATIVE.

Suma strânsă din vânzarea obiectelor expoziției, va fi donată către copii care au nevoie de sprijin și suport, din cadrul proiectelor educaționale ale fundației.

Editura Herald este alături de noi la acest frumos eveniment, oferind premii în cărți, pentru TOMBOLA SURPRIZĂ. Toți participanții la expoziție sunt înscriși automat la tombola care se va extrage la sfârșitul evenimentului și au șansa de a câștiga cele mai noi aparitii editoriale Herald.

Va așteptăm cu drag, alături de familie și prieteni, în clinchet de colinde!