EXPOZITIE CU VANZARE 1 Martie

EXPOZITIE CU VANZARE 1 Martie

 

Fundația Prețuiește Clipa a îmbrăcat haine de sărbătoare și se pregătește de venirea Primăverii!

Va invităm joi, 26 februarie, între orele 16:00 - 21:00, la EXPOZIȚIA CU VÂNZARE organizată în urma atelierelor de creativitate cu ocazia zilelor de 1 MARTIE.

Am pregătit pentru voi și o TOMBOLĂ SURPRIZĂ în parteneriat cu EDITURA HERALD care aduce spre voi 3 PREMII ÎN CĂRȚI pentru toți participanții care achizioneaza mărtișoare în ziua expoziției.

Ne bucurăm împreună de aerul proaspăt al primăverii și am dat culoare și contur unor frumoase mărtișoare, alături de copiii și voluntarii pasionați de frumos.


Anul acesta am pregătit cele mai frumoase mărtișoare pentru doamne și domnișoare, așa că nu vă rămâne decât să ne vizitați, să va bucurați de creațiile expuse și să achiziționați mărțișoarele preferate.

Expoziția cu vânzare se află la a III-a ediție și vine spre dumneavoastră cu dublu rol: acela de a achiziționa mărțișoarele create de copiii și voluntari, dar și de a ajuta alți copiii, căci suma strânsă în urma vânzării urmează a fi redirecționată în scop caritabil.

Mărțișoarele noastre create cu dragoste pentru a fi dăruite mai departe, sunt create din mărgele, materiale textile și alte elemente creative.Dăruind un mărțișor, dăruiești o Primăvară prețioasă unor copiii care au nevoie de tine!

Va așteptăm cu drag, la o clipă de frumusețe și bunătate!

 


Adresă: Bulevardul Dimitrie Cantemir (vis-à-vis de Hotel Horoscop, zona Unirii), nr.5, Bl. 6, sector 4, București

Pentru informații: 0735533246 - Ioana Andreea Nițică