Eveniment Scoala si Gradinita ELEONORA ILIESCU

Proiectul "EDUCATIE PENTRU TOTI" al Fundatiei Pretuieste Clipa desfasurat la scolile si gradinitele din Chitila, consta in sustinerea educatiei cu activitati de dezvoltare personala si creativitate, dar si in dotarea institutiilor de invatamant cu materiale audio-video necesare imbunatatirii si sustinerii orelor de curs.

De aceasta data, Proiectul "EDUCATIE PENTRU TOTI" si-a indreptat atentia catre Scoala Primara "ELEONORA ILIESCU" si gradinitei din cadrul acesteia, cu o activitate dubla.

Prima activitate desfasurata in "SAPTAMANA ALTFEL" a anului scolar in curs, a marcat activitati de creativitate si dezvoltare personala atat la scoala cat si la gradinita, sustinute de psihologi si voluntari. Peste 150 de copii scolari si prescolari, au participat la diverse ateliere creative dedicate acestora, ateliere ce i-au ajutat sa isi dezvolte abilitatile, imaginatia si nu in ultimul rand i-au invatat sa isi depaseasca propriile limite.

A doua activitate desfasurata cu ocazia celebrarii "Zilei Invatatorului", a marcat un eveniment cu totul special organizat de catre Fundatia Pretuieste Clipa si anume realizarea si dezvelirea unei placi comemorative in onoarea celei care a pus bazele acestei scoli, doamna ELEONORA ILIESCU. La momentul festiv ce a constat in prezentarea vietii si traseului scolar al acestei distinse doamne ramasa in gandurile tuturor, au participat personalitati marcante din Chitila precum doamna Stefania Duminica - director scolar, domnul Costel Andrei - viceprimar, doamna Georgeta Nenciu - presedintele fundatiei, Ana Maria Andrei - reprezentantul parintilor la Consiliului Elevilor, familia si apropriatii doamnei ELEONORA ILIESCU, dar si un intreg corp didactic reprezentativ din Chitila. Cu aceasta ocazie, fundatia a donat aparatura audio-video intregii scoli: un laptop, un ecran de proiectie si si un video-proiector, pentru toti copiii care si-au sarbatorit ziua de 1 IUNIE.

Va invitam sa urmariti activitatile Fundatiei Pretuieste Clipa pe pagina oficiala https://www.facebook.com/FundatiaPretuiesteClipa/, dar si pe site-ul www.fundatiapretuiesteclipa.ro .