Eveniment de Craciun pentru parinti si copii

Luni, 16 decembrie, incepand cu orele 18:30, avem bucuria de a va invita la Evenimentul "Magia Craciunului se traieste in familie", organizat de catre Centrul de educatie naturala Edujoy alaturi de Fundatia "Pretuieste Clipa".

Acest eveniment este unul special fiind dedicat familiilor, in cadrul caruia veti avea ocazia sa traiti momentele magice de Craciun alaturi de cei dragi intr-un mod inedit. Va asteptam intr-o locatie imbietoare, cu parfum de ceai si turta dulce, unde veti putea sa va exprimati creativitatea in familie creand o coronita speciala. Aceasta coronita insumeaza cele mai implinite si fericite momente traite pana in acest moment, pe care le puteti impartasi celorlalte familii prezente la eveniment alaturi de copiii acestora. Deasemenea, veti putea darui si primi din bucuria si emotia sarbatorii de Craciun, intr-o atmosfera de poveste creata de familiile dumneavoastra.
Momentul creativ si emotionant al serii va fi GRUPUL DE COLINDATORI, care au pregatit un moment interactiv, cu totul deosebit carora li se vor alatura copiii prezenti la eveniment, prin joc si voie buna.

Pentru o buna organizare in seara evenimentului, va rugam ca in momentul inscrierii sa precizati numarul de membri ai familiei dumneavoastra cu care veti veni la Evenimentul "Magia Craciunului se traieste in familie".

Atelierul este dedicat integral familiilor (unul sau ambii parinti) cu copii cu varste cuprinse intre 6-10 ani.

Pentru inscriere va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa contact@edujoy.ro, specificand numarul de membri participanti precum si varsta copiilor dumneavoastra. Locurile sunt limitate.

Ora: 18:30 - 21:00
Costul atelierului: 25 ron/familie