CONCURS "Slabeste sigur si natural" CARDIO MIX

CONCURS

Cardio Mix nu înseamnă sport și kilograme în minus. Cardio Mix înseamnă în primul rând o viață sănătoasă, deși poate sună precum un clișeu deja auzit de prea multe ori. Activitatea Cardio Mix Ftness Anti-Aging Concept, unică în România, gândită și implementată de către Prof. Antrenor Mihai Dragomir, este un elixir al îmbinării perfecte dintre corp și suflet.

Fundația Prețuiește Clipa susține viața sănătoasă și menținerea ei, de aceea va fi prezenta și anul această, la a 10-a ediție a CONCURSULUI "Slabeste sigur și natural". Acesta nu este un concurs în care cântarul controlează viața, ci este un concurs în care ambiția, curajul de a schimba ceva în viață, dedicarea, menținerea unui program de sport adecvat și susținerea unui regim alimentar sănătos, vor face din cei ce aleg să se alăture concursului, oameni sănătoși și fericiți.
Cardio Mix alături de Mihai Dragomir, da startul unei noi ediții a concursului "Slabeste sigur și natural", alături de parteneri și sponsori și, va provoacă la o schimbare în viață voastră.
Fundația Prețuiește Clipa este deja ajunsă la a 3-a editie de concurs și este prezenta prin psihologul clinician Ioana Andreea Nițică, care alături de programul nutrițional și cel intensiv de sport, asigură suport participanților, fiind alături de aceștia cu recomandări și susținere psihologică.

A fii slab nu înseamnă neapărat a fii sănătos, de aceea prin acest program complex, veți avea posibilitatea să pătrundeți în tainele unui stil de viață nou, convingător și molipsitor, fapt dovedit de toți cei care au intrat în echipă Cardio Mix și nu au mai plecat.
Recomandăm un program de sport care pe lângă sănătate, aduce în viață voastră împăcare sufletească, echilibru și grația unui corp ce se află în echilibru perfect cu o minte sănătoasă.

Din 18 octombrie, dăm startul la sănătate în sala de sport!

Înscrierile se pot face pe office@cardiomix.ro și detalii despre formularul de concurs găsiți deasemenea pe www. cardiomix.ro.