CONCURS Slabeste SIGUR si NATURAL

"Dragii nostri,

VINERI, 18 octombrie 2013, ora 18.30, va invitam la deschiderea concursului Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix - cel mai bun concept de viata sanatoasa. Va asteptam cu drag in Logofat Luca Stroici nr 2 Arena Gym - pentru a fi alaturi de noi si de participanti .
Ne vom delecta ca de obicei cu produse sanatoase de la partenerul si sponsorul concursului NUTRIZZIA cat si noile produse INDIVIDUAL - by Mihai Dragomir - linia de produse cu calorii controlate.

Programul profesionist de slabit creat de Mihai Dragomir - Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix lansat pe piata in 2008 a ajuns anul acesta la cea de a X-a editie. Peste ani, programul a capatat amploare datorita numeroaselor cereri de participare si a devenit cel mai bun concept de viata sanatoasa tocmai datorita conceptului abordat: fitness anti-aging, program educational de alimentatie, terapie motivationala, coaching, psihoterapie.

Avem langa noi si la aceasta editie parteneri Fundatia Pretuieste Clipa si Psihologul Clinician Ioana Andreea Nitica pentru a
indruma pasii participanitilor si a-i invata sa pretuiasca fiecare clipa."

AURA CALINA, PR CARDIO MIX