Campanie "SAVE MATEI"

Campanie

Fundatia Pretuieste Clipa s-a alaturat Campaniei "SAVE MATEI" alaturi de Fundatia Dragos Tudorache si Club 99 si va multumim ca ne sunteti si de aceasta data aproape, PRETUIND CLIPA!

 

Micuţul Matei Ioan Albotică, unicul copil al familiei, s-a născut pe data de 3 ianuarie 2013. A fost născut la termen, prin operaţie de cezariană, dar, deşi analizele şi testele făcute anterior fătului nu indicau vreo problemă medicală pentru bebeluş, acesta s-a născut cu o gravă malformaţie congenitală la nivelul cordului, care îi afectează atât fluxul sangvin, cât şi funcţionarea celorlalte organe, în special plămânii.
Copilul a fost internat la secţia de terapie intensivă, încă de la naştere, având şanse foarte mici de supravieţuire, datorită imposibilităţii de a se hrăni şi respira natural, neputându-se interveni nici chirurgical datorită stării grave în care acesta se găsea.
Acum, după aproape o lună de la venirea pe lume a acestui "înger", cu voia lui Dumnezeu, suntem martorii miracolului că Matei Ioan este stabilizat din punct de vedere medical, se hrăneşte cu lapte matern şi necesită, doar în procent de 50%, oxigen extern pentru respiraţie. Dar, abia acum suntem într-o situaţie decisivă pentru şansa lui la viaţă!!

Matei Ioan Albotică trebuie operat, de urgenţă, pe cord deschis, iar în România nu există nicio clinică cu specialişti în acest domeniu, astfel că unica soluţie este doctorul român Eugen Săndică, director al Centrului de Malformaţii Cardiace Congenitale - Centrul Inimii şi de Diabet din Oeynhausen, Germania. Acesta este renumit specialist în domeniu, prin miracolele sale, el salvând şi redând multor copii vieţile, pentru care s-au rugat mulţi părinţi sfâşiaţi de durere, aşa cum o facem si noi.
Costurile estimate pentru transportul, obligatoriu pe cale aeriană şi asistat medical, şi alte cheltuieli pentru bebeluş se ridică la aproximativ 11.000 euro, intervenţia chirurgicală suportându-se în sistem subvenţionat, de statul român.
În speranţa că înţelegeţi chinurile prin care trecem, precum şi faptul că operaţia copilului trebuie să aibă loc cât mai repede, pentru a supravieţui, vă rugăm să ajutaţi prin donaţii în bani, indiferent de sumă în contul de lei, deschis la BCR, RO42RNCB0616016919720001, titular cont - Marius Ioan Albotică.

 

Acest copil are nevoie de ajutorul nostru, el este singur şi neajutorat, noi putem fi oricât de mulţi alegem noi să fim, alături de el!


Teo, Sergiu, Andrei dar si alti comedianti va astepta duminica, 10 februarie
spectacolul de improvizatie organizat la Club 99, Bd. Dacia nr.99.
Intre orele 12.00 si 17.00
Bilet intrare : 30 lei - Rezervari la 0721.385.300