CAMPANIE DE DONATII PENTRU COPII

ÎMPREUNĂ SALVĂM EDUCAȚIA

*** O campanie marca FUNDAȚIA PREȚUIEȘTE CLIPA ***

"Tu când ai donat ultima data?" este întrebarea pe care o adresăm tuturor celor ce se implică direct în comunitatea lor și susțin cauzele sociale ce au nevoie de suport direct.
Fundația Prețuiește Clipa are ca și obiectiv implicarea în proiecte umanitare ce susțin educația, fiindcă noi credem că ȘCOALA NU FACE DIFERENȚE. Orice copil are dreptul la educație, de aceea ne propunem că împreună să ajutăm, să susținem și să menținem educația copiilor care nu au avut această șansă.

Fiecare copil merită să meargă la școală în condiții optime, deținând tot ceea ce îi este necesar pentru defasurarea cât mai bună a orele de curs, dar și a spațiului dedicat temelor pentru acasă.

CAMPANIA DE DONAȚII PENTRU COPII și-a propus să strângă:

• RECHIZITE

• CĂRȚI

• ÎMBRĂCĂMINTE

• ÎNCĂLȚĂMINTE

• PRODUSE ALIMENTARE

• PRODUSE DE PANIFICAȚIE

• PRODUSE DE UZ CASNIC ȘI IGIENA PERSONALĂ

Dacă dorești să te implici în campania noastră, te rugăm să accesezi pagină oficială de Facebook: https://www.facebook.com/FundatiaPretuiesteClipa sau să intri pe pagina evenimentului nostru, lasă-ne un mesaj și noi te vom contacta.

Deopotrivă, pentru detalii suplimentare accesați www.fundatiapretuiesteclipa.ro.