ATELIER

Fundatia Pretuieste Clipa te invita la un atelier magic, in prag de sarbatori!

ANCA GHINEA, o prietena draga noua, si-a umplut desaga cu idei noi si promite sa ajunga inaintea Mosului, ca sa va invete trucuri vestimentare cu tematica festiva, ce va vor fi de folos in aceasta perioada a anului.

Asteptam sa ne povestiti ce noutati v-a impartasit Anca!

Trăiește sărbătorile de iarnă cu stil și bucurie!

Atelier "Cum să ne îmbrăcam festiv?"

Sărbătorile viiiiiiin. Și cu ele dorința noastră de a fi din ce în ce mai frumoase, împlinite și în același timp autentice și cu personalitate.

"Cum să ne îmbrăcăm festiv?" este mai mult decât un atelier. Într-o atmosferă prietenoasă, cu fursecuri delicioase și ceai cald, vei afla cum să celebrezi fiecare moment, cum să fii fericită de Sărbători alegând exact acele haine care te reprezintă. Ținutele care transmit mesajul tău unic. Să te simți bine în stilul tău cel adevărat nu este un lux, nu este un moft, ci este chiar darul pe care poți să ți-l faci de Crăciun.

Îmbrăcăm cele 2 ore de atelier cu:

• mici secrete, mari efecte pentru ținuta de Crăciun
• top ținute de Revelion pentru silueta ta
• idei pentru întrebările: ce culori să aleg de Crăciun? Dar de Revelion? Ce materiale sunt potrivite?
• reinventarea hainelor festive din colecțiile trecute
• proba practică, jocuri de creativitate
• jurnal de Sărbatori fericite, haine care creează amintiri prețioase

Meriți să trăiești la maxim magia Crăciunului și feeria Anului Nou!

Atelierul susținut de Anca Ghinea, va avea loc pe 19 decembrie, ora 18:45, la Centrul Viața Pur și Simplu, Constantin Bălăcescu, numărul 5
Înscrieri și alte detalii la: georgiana_e_tanase@yahoo.com

Cost:55 ron