A inceput CONCURSUL Slabeste SIGUR si NATURAL!

Vineri, 29 martie, s-a dat startul celei de-a 9-a ediții a Concursului - Slăbește SIGUR și NATURAL, concurs aflat în al 6-lea an de desfășurare, sub atentă îndrumare a Prof. Antrenor Mihai Dragomir, cel care a creat singurul și unicul Concept de Fitness Anti-Aging din România.

4 săptămâni de sport și nu numai, pentru concurenții care s-au înscris în cursa centimetrilor și kilogramelor în minus, cea mai mare greutate la început de concurs fiind de 130 kg, dar totodată și 4 săptămâni de nutriție, de consiliere psihologică și terapie motivaționala și de beneficii ale unui program personalizat.

Fundația Prețuiește Clipa, este alături de echipa Cardio Mix și concurenți, prin susținerea activității de concurs cu terapie motivaționala și consiliere psihologică, oferită de psihologul clinician Ioana Andreea Nițică.
Fundația Prețuiește Clipa, susține de această data și un voluntar al fundației, înscris în concurs, Oana Gheorghe, căreia îi urăm răbdare și succes, felicitând-o pentru alegerea de a participa!

Mihai Dragomir, antrenorul care se ocupă în aceste 4 săptămâni de fiecare concurent în parte, ne-a vorbit despre cât de important este să facem sport corect, să avem o alimentație adecvată stilului de viață alert, să ne facem timp să il alocam unei activități sportive și preparării meselor principale.
Nu cântarul este cel care face diferența, ci corpul sănătos care din momentul în care renunță la sedentarism și mâncare de tip fast-food, intră într-un program de educare menținută.

Parteneri ai concursului ce de fiecare data au răspuns provocării sunt Nutrizzia - www.nutrizziashop.com , care ne-au oferit suc de mere Bio, 100% natural, fără zahăr, perfect combinat alături de brioșele integrale si savuroase preparate de Aura Calina, PR Cardio Mix.
Produsele și premiile de care beneficiază concurenții fiind oferite de Nutrizzia și Cardio Mix.

Parteneri și sponsori: Estiri.ro reprezentată de Mireille Popă , Revista Cosmopolitan reprezentată de Dana Panghe, www.RealitateaRomaneasca.ro, Fundația Prețuiește Clipa reprezentată de PR și Psiholog Ioana Andreea Nițică.