1 MARTIE pretios

EXPOZIȚIA CU VA‚NZARE de 1 MARTIE s-a incheiat, alăƒturi de oameni frumoși prețioși pe care ne-am bucurat să îi avem alăƒturi de noi .

Mărtișoare pictate cu simboluri românești de căƒtre copii și voluntari, deasemenea felicităƒri unicat pictate în acril, au putut admira invitații și participanții la expoziție, alăƒturi de un cadru prețios unde ghioceii, caramelele dulci și bomboanele- amintirea vie a copilăƒriei fiecăƒruia din noi, nu au lipsit.

Expoziția, aflată la a II-a ediție, susține proiectele educaționale ale Fundației Prețuiește Clipa aflate în curs sau în stadiul de proiect, astfel fondurile obținute din vanzarea obiectelor exponate fiind redirecționate căƒtre acestea, integral.

Tombola surpriză, cu care v-am obijnuit din edițiile anterioare ale expozitiilor, vine ca și semn de mulțumire pentru susținerea celor ce au fost prezenți la eveniment. Obiecte personalizate cu sigla fundației și cărți interesante, au fost premiile acestei ediții, de care s-au bucurat câstigatorii.

Mulțumim tuturor celor ce susțin evenimentele noastre, astfel fiind alăƒturi de noi sustinăƒtori direcți ai educației generației prezente si viitoare!

Va prețuim! Ați fost măƒrtisorul nostru!