Campanie 2%

Campanie 2% pentru Fundatia Pretuieste Clipa

Alegeți să redirecționați 2% din impozitul aferent anului curent către Fundația Prețuiește Clipa, iar decizia dumneavoastră va face din fiecare clipă de viață, o clipă de neprețuit.

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcționa 2% din impozitul pe venit platit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit aferent anului 2016 care poate fi redirecționată de fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta, în cazul de față către Fundația Prețuiește Clipa.

Ce implica Campania 2%?

Pentru dumneavoastra, cei 2% NU SUNT O CHELTUIALA IN PLUS (nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie), ci doar o parte din impozitul deja platit de dumneavoastră pe veniturile declarate in 2016, respectiv 2017. Tot procesul se poate incheia in maxim o ora. Daca si colegii de serviciu sau prietenii depun acest formular, poate merge un singur reprezentant cu toate formularele.

Cat inseamna 2%?

- aproximativ 13 RON, la un salariu lunar minim pe economie de 700 lei (brut)

- aproximativ 63 RON, la un salariu lunar mediu pe economie de 2.117 lei (brut)

- aproximativ 140 RON, pentru venituri lunare de 1.000 euro (brut)

- aproximativ 279 RON, pentru venituri lunare de 2.000 de euro (brut)

Date pentru completarea formularelor 230 sau 200 de redirectionare:

Cont IBAN: RO20 RNCB 0065 1285 7212 0001

CIF: 30 48 80 79

În numele tuturor celor ce vor avea parte de clipe de neprețuit datorită dumneavoastră, va mulțumim!