LOGOPEDIE

Intr-o societate dominata de comunicarea verbala, dobandirea unui mod corect si coerent de a se exprima este prima treapta pe care trebuie sa urce orice copil in drumul sau spre cucerirea lumii. De aceea am organizat acest atelier in care copiii isi vor dezvolta capacitatea de a se exprima corect.

Contact: Gavrila Delia Ioana
E-mail:logopedie.bucuresti@yahoo.com

Telefon: 0735520121
Locatia: Bucuresti (mai multe detalii la inscriere)

Atelierul "Si eu pot vorbi corect" este organizat de o echipa de psihopedagogi speciali cu experienta in domeniu (inclusiv in terapie logopedica) cu o abordare moderna a dificultatilor de exprimare. Copiii isi vor dezvolta abilitatea de a povesti, de a argumenta si de a descrie, toate printr-o abordare moderna care tine cont de faptul ca limbajul si comunicarea se dezvolta odata cu personalitatea.

In cadrul atelierului "Si eu pot vorbi corect", intreaga activitate a copiilor va viza exercitiile logopedice sub forma de joc, dezvoltandu-le abilitatea de a comunica odata cu imaginatia si vor descoperi conversatia prin lucrul in echipa.