Cursuri de formare in Psihoterapie experientiala si Hipnoterapie APEH

Asociația de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie (APEH), acreditata de Colegiul Psihologilor din România, înscrisă în Registrul Furnizorilor de Formare Profesională, partea a II a cu nr. RF-II-B-78, organizeaza cursuri de DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI FORMARE ÎN PSIHOTERAPIE EXPERIENȚIALĂ ȘI HIPNOTERAPIE.

Formator: Conf.univ.dr. VASILE (BEBE) MIHAESCU MD - membru în Consiliul director al Colegiului psihologilor din România, comisia de Psihologie clinică și Psihoterapie.

VASILE MIHAESCU este psihoterapeut principal, formator-supervizor în psihoterapie experiențială, psihoterapeut principal în psihoterapie ericksoniana, psiholog clinician principal, formator-supervizor în psihologie clinică și terapii scurte, medic, conf.univ.dr. la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, unde predă cursuri de Psihologie Medicală, Psihoterapie, Psihosexologie.

Formator: Dr. Turcu Iustinian - psiholog clinician principal, formator a€“supervizor, hipnoză ericksoniana, formator-supervizor în psihoterapie experiențială și hipnoterapie, președinte al Colegiului Psihologilor filială Bacău.

Formator: Dr. Aurora Frunză, profesor Universitatea de Medicină București, psihoterapeut principal, formator- supervizor în psihoterapie cognitiv-comportamentală, formator-supervizor în psihoterapie experiențială și hipnoterapie.

Formator: Prof.univ.dr. Anca Muntean, Decan al Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest Timișoara, formator-supervizor în psihoterapie experiențială și hipnoterapie.

1. „Psihosexologie", 90 ore;
2. „Noua paradigmă", 60 ore;
3. „Psihoterapie şi tulburări de alimentaţie", 60 ore
4. „Limbaj şi comunicare", 60 ore
5. „Hipnoza între tradiţie şi modernitate", 15 ore

Coordonatori program formare: conf.univ.dr. Bebe Mihăescu MD şi colaboratorii

Informaţii suplimentare şi înscrieri:

Pentru Iaşi: Ana Maria Ciobanu - tel: 0743 64 88 90 ; e-mail: maria_ciobanu_ana@yahoo.com
Pentru Sibiu: Irina Frăţilă - tel: 0742 04 84 05 ; e-mail: fratilairinasibiu@yahoo.com
Pentru Craiova:Victor Iovănel - tel: 0723 09 20 20 ; e-mail: victoriovanel@yahoo.com
Pentru Braşov: Violeta Muntean - tel: 0721 56 13 39 ; e-mail: viochic@yahoo.com
Pentru Bucureşti: Luana Coman - tel: 0725 21 41 62 ; e-mail: luana_c2007@yahoo.com

Programul formativ presupune parcurgerea a trei stadii:

S1 a€“ Analiză didactică experiențială (psihoterapie experiențială și hipnoterapie) - 200 ore

S2 a€“ Formare și abilitare - 200 ore

S3 a€“ Supervizare - 200 ore

Certificatele primite din partea APEH sunt recunoscute de către Colegiul Psihologilor și pe bază acestora sunt eliberate Atestatele de liberă practică.

Pentru înscrieri și informații:

e-mail: psihoexphipno@yahoo.com