Generalitati

Dezvoltarea personală a ajuns să fie o necesitate, nu un tabu, de aceea Fundația Prețuiește Clipa a ales să susțină ore de Dezvoltare Personală atât individuală cât și de grup.

Tot amalgamul de informații ce vizează direct OMUL, a evoluat în a schimba atitudini și comportamente, încât am ajuns să ne cunoaștem cu mai multă ușurință emoțiile și propria personalitate. Ideile și tehnicile folosite în Psihoterapie, dar și în Consiliere psihologică, vin ca suport psihologic adaptat fiecărei persoane, pentru a ajuta la o dezvoltare proprie eficientă și de lungă durată.
Fie că ai de depășit o situație de criză, ori că reușești să te descoperi, fie că ți-ai recăpătat independența sau ai identificat o problemă de natură medicală, înseamnă că ai reușit să îți gestionezi semnificativ problemele conștiente ulterior și totodată ai reușit cu ajutor specializat, să găsești soluții de a le rezolva.
Dezvoltarea Personală înseamnă dorința de schimbare, atât a noastră, cât și a celor din jurul nostru, cel mai des semnalandu-se schimbări evidente la nivel comportamental, sentimental, cognitiv-comportamental.
Conștientizarea activităților și experiențelor de orice tip și îmbunătățirea acestora, dezvoltarea talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și identificarea aspirațiilor, dar și concretizarea viselor, însumează conceptul de Dezvoltare Personală.
Dezvoltarea personală include atât activități formale cât și informale, de aceea vine către publicul larg cu o multitudine de opțiuni și posibilități de a discuta despre scopuri, obiective, performanțe, acțiuni de îmbunătățire a acestora, competențe.

Împreună cu voi, încercam să depășim limitele, să ne cunoaștem mai bine, să identificăm scopul dintr-o acțiune și să ne dezvoltăm personal cât mai eficient, să reușim să identificăm viziunile și să le plasăm și în viață personală, nu numai la locul de muncă, să identificăm expectațiile proprii și să găsim propriul sistem de a evolua în toate domeniile vieții, să îmbunătățim modul de gândire, principiile, normele, valorile, dându-le acestora însemnătatea meritată.

Fundația Prețuiește Clipa cu suportul specializat și cu experiența sa, vine către dumneavoastră cu servicii de Dezvoltare Personală, domeniu psihologic cu uși deschise și cu cât mai multe clipe trăite așa cum vi le doriți!