Educatie Sexuala Modul 3

Fundatia Pretuieste Clipa, impreuna cu elevii claselor a VI-a, a VII-a și a VIII-a, ai Școlii Ion Vișoiu, nr. 1, Chitila, în cadrul programului educațional "Fii voluntarul educației tale!", incheie unul din modulele proiectului: EDUCAȚIA SEXUALĂ.

Alături de psihologi și voluntari, am discutat despre bolile cu transmitere sexuală, despre simptome, prevenție, consecințe, făcând o incursiune în anatomie.
Vârsta, informația ce uneori este incorectă, întrebările adolescenței, schimbările hormonale, toate le-am adunat sub conceptul acestui Modul de Educație Sexuală, împărțit în 3 etape.
Am încercat în cadrul acestui modul să cuprindem toate nevoie copiilor, adaptate deopotrivă vârstelor prezente claselor a VI-a, a VII-a, a VIII-a, cu materiale didactice ajutătoare informative, privind bolile cu transmitere sexuală și prevenția acestora.
Încheiem astfel un modul amplu și necesar în școli, din cadrul programului "Fii voluntarul educației tale!", modul ce a avut un rol informativ corect și eficient în cazul elevilor, dar totodată și în cazul nostru, al psihologilor și voluntarilor, căci am aflat întrebările ce îi preocupa și nevoile acestora, încercând ca până la finalul modulului să oferim și răspunsurile potrivite către aceștia.

Mulțumim pentru sprijin și pentru susținerea voastră a EDUCAȚIEI SEXUALE în instituțiile de învățământ!

Mulțumim că PREȚUIȚI SĂNĂTATEA!