Atelier - Masca ce îmi da putere

Atelier - Masca ce îmi da putere

Atelierul After School, a ales ca și continuitate a sărbătorii Holoween-ului, carioci colorate și măști albe, tocmai ca poveștile fiecăruia dintre copii să fie desenate și mâzgălite chiar de ei înșiși, cum își doresc.
Masca, fie că reprezintă un chip uman, un animal sau orice altceva poate crea imaginația, ca o parte din față sau întreaga față să fie acoperită, cu ochii întotdeauna lăsați descoperiți, are rol de a proteja si de a ascunde vederii diverse aspecte.
Copiii, mereu fascinați de tot ce înseamnă nou și necunoscut, au intrat imediat în rolul de creator al propriei măști, fiecare având posibilitatea să aleagă ce desen îi atribuie și ce semnificație personală.

Fundația Prețuiește Clipa
a ales și de această data desenul, pentru o evidențiere cat mai concretă a puterii ce fiecare copil o aloca măștii, căci temă atelierului s-a numit: Masca ce mi da putere.

În final, măștile, toate înlesnite de puterea fiecărui copil dorită, purtau ori numele acestora, ori numele unor personaje puternice, ori culori curcubeu.

O zi cu și fără măști, care a scos la iveală din fiecare copil, ce anume îi oferă puterea de care uneori, chiar și noi adulții, avem atata nevoie!