Atelier - Granite si teritorii

Atelier - Granite si teritorii

Atelierul After school a ales în luna Octombrie, dublă temă, inspirați fiind de sărbătoarea împrumută de peste hotare, pe care copiii o așteaptă cu interes și bucurie, Holloween-ul.
Personajele, în special cele de poveste, dintotdeauna au jucat rolul celor mai buni prieteni ai copiilor, acestea având menirea să le asculte secretele cele mai ascunse, micile supărări ori visele cele mai îndrăznețe.

Inspirați astfel de lumea de poveste din jurul fiecărui copil, am luat cele mai frumoase măști, ne-am pus cele mai ascuțite pălării, am îmbrăcat cele mai frumoase și elaborate rochii și am creat o zi de neuitat.
Dovlecii nu au lipsit bineînțeles, fiind elemente-cheie în definirea imaginației și jocului, fiind sculptați în moduri drăguțe și bizare, făcând deliciul acțiunii sărbătorii în sine.

Fundația Prețuiește Clipa a ales ca temă - Granițe și teritorii, un subiect ce ține loc de continua dezvoltare și evoluție a copiilor, atât cu ei înșiși cât și cu familia și școala.

A stabili granițe și teritorii, înseamnă a stabili reguli și standarde de disciplină, astfel copiii, înțelegând clar ce înseamnă limită, respectul de sine și respectul față de ceilalți, în concordanță cu reguli prestabilite deja în viață reală.

O zi de basm în realitatea de zi cu zi, a făcut din copii, cele mai frumoase și interesante personaje, ei înțelegând astfel, diferența dintre imaginar și real!