Atelier de colaj floral

Atelier de colaj floral

In colaborare cu Asociația Română Împotrivă Leucemiei - A.R.I.L., continuăm proiectul de Art Terapie, la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Hematologie.


Fundația Prețuiește Clipa a ales până acum desenul, jocul cu cariocile, modelajul cu plastilină, ca și metode de terapie prin artă, metode ce au fost îndrăgite de către pacienți și care au fost solicitate a fi repetate.
Am ales acum, la început de Primăvară, să dăruim fiecărei doamne și domnișoare de 1 MARTIE, un mărțișor confecționat de către copiii de la Clasa 0 din cadrul activităților afterschool, mărțișor ce a adus bucurie, lacrimi și mulțumiri fiecărei femei în parte, prezente in Secția de Hematologie.
Doamnelesi domnișoarele, s-au gândit să dăruiască și la randul lor copiilor daruri, astfel toate colajele realizate în cadrul Art Terapiei, au fost dăruite copiilor.
Petale de flori multicolore, crenguțe, ramuri verzi, flori uscate și semințe, au fost ajutorul plin de culoare ce a întregit fiecare colaj în parte.
Colajele cu teme precum "Primavara" ori "Viata mea", au fost atent lucrate pentru a fi dăruite copiilor.


Fiecare participanta a fost extrem de mulțumită de rezultatul final și a fost încântată că a putut dărui un colaj copiilor ce la rândul lor, le-au dăruit mărtișoare.

Multă multă culoare și bucurie, intro lecție frumoasă a dăruirii!