Atelier de autocunoastere

Vacanta, in afara de timp liber si distractie, poate fi un bun prilej de autocunoastere pentru copiii dumneavoastra. De aceea, ne-am gandit la un ATELIER DE AUTOCUNOASTERE, in care copiii sa-si descopere abilitatile si limitele, sa se imprieteneasca cu emotiile pentru a reusi sa le exprime corect.

Organizator: Fundatia Pretuieste Clipa
Data:
Durata:
Pret:
Contact: Psihoterapeut Georgeta Nenciu
E-mail: getanenciu@gmail.com
Telefon:
Locatia: Chitila (mai multe detalii la inscriere)

Atelierul de autocunoastere, ce se va desfasura alaturi de psihoterapeutii si psihologii Fundatiei Pretuieste Clipa, urmareste identificarea punctelor tari si punctelor slabe ale fiecarui elev. Copiii vor afla cum pot sa isi imbunatateasca punctele slabe diminuandu-le si cum sa se foloseasca de punctele tari atunci cand au nevoie. Este important sa invete sa isi accepte emotiile si sa discute despre acestea pentru a se cunoaste mai bine.

Copiii in cadrul acestui Atelier de autocunoastere, vor realiza AUTOPORTRETUL in marime naturala, raportandu-se la situatiile din viata de zi cu zi (fericire, tristete, emotivitate, teama, etc.). In urma atelierului, elevii vor reusi sa vorbeasca cu usurinta despre emotiilor lor si vor invata sa le exprime liber, atat in mediul scolar cat si in cel familial si social.